Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Klementjevs: Nedrīkst veselības ministra amatā virzīt cilvēku bez izglītības medicīnā

Danielam Pavļutam vajadzētu pamest amatu, uzskata Klementjevs!

Veselības ministram Danielam Pavļutam vajadzētu atkāpties no amata, uzskata Saeimas deputāts Andrejs Klementjevs (S).

“Pavļutam vajadzēja izvērtēt, vai viņš ir gatavs krīzei. Es domāju, ka šodien viņam vajadzētu uzkāpt tribīnē, atteikties no amata un aiziet no politikas. Krīze tika vadīta ļoti slikti. Nedrīkst veselības ministra amatā virzīt cilvēku bez izglītības medicīnā,” intervijā LTV sacīja politiķis.

“Pēdējā informācija liecina, ka 9 deputāti nav iesnieguši QR kodus. Es uzskatu, ka tas ir Satversmes pārkāpums. Mēs runājam par sirdsapziņu. Ja deputāts ir ievēlēts no tautas un pieprasa kaut ko no cilvēkiem, viņam vajag pieņemt atbildīgu lēmumu un vakcinēties,” pauda Klementjevs.

Jau vēstīts, ka šodien, 4. novembrī, Saeima lems, vai izteikt neuzticību veselības ministram Danielam Pavļutam.

Par Pavļuta demisiju no ZZS frakcijas parakstījušies deputāti Edgars Tavars, Armands Krauze, Uldis Augulis, Viktors Valainis, Māris Kučinskis, Jānis Dūklavs, savukārt no “Saskaņas” frakcijas deputāti Ivars Zariņš, Artūrs Rubiks, Boriss Cilevičs, Vitālijs Orlovs, Jānis Krišāns, Edgars Kucins, Jānis Tutins, Valērijs Agešins un Ivans Ribakovs. Demisijas pieprasījumu iesnieguši pie frakcijām nepiederošie deputāti Māris Mičerevskis un Didzis Šmits.

Foto: Saeimas kanceleja


1,315 skatījumi

Un Tavas domas par šo?