Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Lembergs: Pirms vēlēšanām sākta jauna kampaņa, kas nomaina “oligarhu sarunu” tēmu

Vai politiskā cīņa uzņem apgriezienus?

Sākusies jauna priekšvēlēšanu kampaņa, kuras mērķis ir cīnīties ar saviem politiskajiem konkurentiem, komentējot paziņojumu, ka lielākā daļa Saeimas deputātu ir agrākie kompartijas (KP) biedri, sacīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“Sākta jauna kampaņa saistībā ar vēlēšanām. Tai ir jānomaina “oligarhu sarunu” kampaņa. Tas ir mēģinājums cīnīties ar saviem politiskajiem konkurentiem un sildīt trīsdesmit gadus vecu zupu,” uzskata Lembergs.

“Šo kampaņu sāka sorosisti un viņu kontrolētie mediji. Vispirms jau žurnāls “Ir”, kuram tagad pievienojies arī TV3 raidījums “Nekā personīga”, Valsts televīzija un radio. Pavērojiet, kuri tam pievienojas un jūs redzēsiet sorosistu ietekmes areālu masu medijos,” norāda Lembergs.

Viņaprāt, ja jau reiz sāk skaitīt, kurš ir bijis kādas apvienības biedrs, tad esot jāskata tā struktūra no paša sākuma: “Jāsāk ar to, kuri bija oktobrēni, tālāk – kuri bija pionieri, tad kuri bija komjaunieši, un tad, kuri KP biedri,” ironizēja Lembergs.

“Bet šobrīd tie, kas nav bijuši KP biedri, ar savām idejām ir daudz vairāk komunisti un boļševiki (…) tas ir prātam neapverami,” izteicās Lembergs.

“”Tas par velti,”, “Cik grib, tik dabū”, “Katram pēc spējām un katram pēc vajadzībām” – kas tās par runām? Tie ir neoboļševiki un komunisti. Apskatieties, kādi priekšlikumi tiek virzīti un kādi likumi pieņemti. Viena lieta ir, ja tev ir dokuments, bet otra – pārliecība,” sacīja Lembergs, piebilstot, ka Zaļo un zemnieku savienībā, Vienotībā un Nacionālajā apvienībā ir daudzi ar ļoti izteiktu komunistu domāšanu, un tas, pēc politiķa domām, ir daudz bīstamāk kā tad, ja kādam ir bijusi šīs partijas biedra karte.

Viņš gan norādīja, ka tas, vai kāds ir bijis KP biedrs, nav galvenais vēlētājiem. “Tas nav dienas kārtības jautājums Latvijā. Bet, ja tā paskatāmies, tad tieši KP bija tie, kas nobalsoja un nodrošināja Latvijas neatkarību, un neviens cits. Tā kā nevajag te tagad stāstīt pasakas,” izteicās Ventspils mērs.

Foto: F64


2,742 skatījumi

Un Tavas domas par šo?